Προφίλ

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, λειτουργεί στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, Αλεξ. Ασημακοπούλου 33 (1ος όροφος), υποσχόμενος να καλύψει τις προσδοκίες σας στη διδασκαλία του ελληνικού παραδοσιακού χορού και τραγουδιού, και στην παρουσίασή τους.

Έχοντας ως εφόδιο και παρακαταθήκη την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς, τη διάθεση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην καινούργια πρόκληση, την ειδική γνώση και την ικανότητα γι' αυτό που αναζητούν τα μέλη μας, το οικογενειακό κλίμα και τη ζεστασία του χώρου μας, την υλικοτεχνική υποδομή και προπαντός την αγάπη σας και το αγκάλισμα στον Όμιλο, ελπίζουμε και προσδοκούμε σε μια χρονιά δημιουργική, αποδοτική, γεμάτη γνώσεις για όλους μας.

Ταυτόχρονα με τη γνώση και την ασχολία με τα θέματα του λαϊκού μας πολιτισμού, μέσα από τη διαδικασία των μαθημάτων, στόχος μας είναι η αποφόρτιση από το άγχος της καθημερινότητας, η ψυχολογική ανάταση, η δημιουργική, ποιοτική και ουσιαστική πρόταση για τον ελεύθερό σας χρόνο.

Σας καλούμε να βιώσετε κοντά μας την ομορφιά και το μεγαλείο της παράδοσης, με ποιότητα στα μαθήματα και στις δράσεις μας.

Τοποθεσία
Πρόσβαση στο χώρο
  • Με το λεωφορείο 112 που ξεκινάει από το Μετρό της Δάφνης και κατεβαίνετε στη στάση Μπότσαρη (δίπλα στην αίθουσα).
    Επιστροφή με το ίδιο λεωφορείο από τη στάση Μακρυγιάννη (κάτω από την αίθουσα).
  • Με το λεωφορείο 101 που μπορείτε να το πάρετε από τη στάση στη γωνία Δωδεκανήσου & Βουλιαγμένης (κατεβαίνοντας στο μετρό "Ηλιούπολη" και περπατώντας μέχρι τη Δωδεκανήσου), με προορισμό τη στάση "Μακρυγιάννη" επί της οδού Θεομήτορος (η αίθουσα βρίσκεται σχεδόν στη γωνία Μακρυγιάννη και Ασημακοπούλου).
(Προτιμήστε το 112 που φτάνει δίπλα μας και φεύγει από την πόρτα μας).