Σκοπός

Φίλες και φίλοι,

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ" δημιουργήθηκε για να συνεχιστεί απρόσκοπτα, με την ίδια φιλοσοφία, στο ίδιο πνεύμα και ακόμη πιο βελτιωμένο, το έργο μας των προηγούμενων χρόνων.

Προσκαλούμε παλιούς φίλους, που τους εκφράζει η δουλειά μας, η φιλοσοφία μας και η δράση μας αλλά και όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και να δραστηριοποιηθούν μαζί μας, να ενταχθούν στο νέο μας φορέα και να πλαισιώσουν τη δράση του.
Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, σε ένα χώρο ζεστό, που θα σας αγκαλιάζει και θα τον αγκαλιάζετε, που θα είναι ο δικός σας χώρος.

Η πρόθεσή μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να διατηρήσουμε το χαρακτήρα της δουλειάς μας, κάνοντας βήματα μπροστά και ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της ποιότητας.
Επιθυμούμε, εσείς που θα είστε κοντά μας, να βρίσκετε διέξοδο στο δικό σας χώρο και να μπορείτε να ακουμπάτε σ' αυτόν, καλύπτοντας τις ανάγκες σας για γνώση, καλή διάθεση και ψυχολογία. Να φεύγετε από το κάθε μας μάθημα, κερδίζοντας σε γνώση, βελτιώνοντας δεξιότητες αλλά και πιο ανάλαφροι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το έργο των προηγούμενων χρόνων, θέλουμε τώρα να το κάνουμε πιο όμορφο, με καλύτερες συνθήκες, στο δικό μας αλλά ταυτόχρονα και στο δικό σας χώρο.